CONCEPT & ART DIRECTION

Als interieurarchitect begeef ik me op een brede markt waar ik vaak buiten de belopen paden treed. Ik creëer aansprekende concepten en afhankelijk van uw vraagstelling ga ik collaboraties aan waarmee ik de kracht van verschillende disciplines combineer. Deze collaboratie kan bestaan uit creatieven op conceptueel en uitvoerend vlak.

De overtuiging dat een mix van professionals, met ieder zijn specialisatie, de beste resultaten oplevert is geen hogere wiskunde. Mijn rol binnen dit traject kan het leggen en bewaken van een conceptuele basis zijn, mijn rol kan puur aansturend zijn én het kan ook zover als het uiteindelijke design en productie gaan.

Kennis spreekt, maar wijsheid luistert
— Jimi Hendrix

 

EXHIBITION & RETAIL DESIGN

Ik ben opgeleid tot interieurarchitect wat samen met mijn achtergrond in reclame tot prikkelende en functionele resultaten leidt. Met ruim 15 jaar ervaring in deze branche, met een groot scala aan klanten, blijft het een interessant medium om mee te werken. Het dynamische karakter van deze markt houdt me scherp, ik sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.

Exhibition Design is mijn specialisatie maar of het nu gaat om een beursstand, retail interieur, bedrijfs- of sport-evenement, van formele events tot zinnenprikkelende belevingen. Ik help u om een doeltreffende omgeving neer te zetten, in zowel beleving als gebruik. Met een conceptuele aanpak en een flinke dosis “out of the box” denken, creëer ik een uniek design voor u.


 

Desmond Ninaber van Eijben Dommeldal 22 5282 WC Boxtel T: 06 308 222 01 info@dnve.nl